La remodelada biblioteca de l’Eliana obri les seues portes hui

La nova Casa de la Cultura albergarà el renovat espai que comptarà a més amb bebeteca i biblioteca infantil

L’Ajuntament de l’Eliana ha treballant els últims detalls per a que hui la remodelada biblioteca puga obrir les seues portes.

Es tracta d’un espai situat a la Casa de la Cultura Josep Maria Àngel que albergarà a més una bebeteca i biblioteca infantil.

A més de la consulta i préstecs de llibres també s’ha habilitat una acollidora zona per a la lectura. D’aquesta manera, la biblioteca estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores i en horari de vesprada de 16:00 a 20:00 hores.

“Estem molt contents de poder obrir la remodelada biblioteca. Oferim així un espai concorde al segle XXI i que dona servei a tots els elianers i elianeres”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

La biblioteca ha programat un teatre infantil per a hui dijous, “Pulgarcita” de Teatres de la llum. A partir de les 18:00 hores a la sala infantil retornarà la programació habitual a la biblioteca.

Paral·lelament, s’ha “convidat a tots els centres escolars de l’Eliana a visitar la nova biblioteca durant el mes de juny, com una activitat extraescolar per al seu alumnat”, ha explicat la regidora de Biblioteca, Isabel Montaner. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.