La Sant Silvestre Escolar Inclusiva congrega a 1.000 xiquets i xiquetes de Torrent

La Sant Silvestre Escolar Inclusiva congrega a 1.000 xiquets i xiquetes de Torrent per a promoure la integració social

Un any més, l’època nadalenca ha portat amb si la celebració de la Carrera Sant Silvestre Escolar Inclusiva, la prova organitzada pel col·legi Torre Pinos per als xiquets i xiquetes de Torrent, que conjumina solidaritat i esport en un divertit recorregut des de la plaça Fra Antonio Panes fins al col·legi Muntanya Sión.

Així, en aquesta edició han participat un total de 989 alumnes i alumnes dels centres escolars de la ciutat, els qui també han pogut gaudir d’una animació musical, amb ball i jocs, en el mateix punt d’eixida. Una vegada en la meta, l’alumnat del col·legi Torre Pinos ha entregat als i les participants una bossa amb samarretes, capells i altres sorpreses.

“Ens alegra molt tornar a celebrar aquesta iniciativa, ja que ens ajuda a visibilitzar i ressaltar la importància de la integració de totes les persones en la societat, a més d’inculcar aquests valors als xiquets i xiquetes”, comenta la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Per part seua, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha posat en valor “la importància de practicar esport en edats tan primerenques, ja que a més de promoure valors positius, com la integració, fomenta un model de vida saludable”.

Sant Silvestre
En vista de la imminent celebració de la Sant Silvestre Solidària de Torrent, el 28 de desembre, les persones ja inscrites en la prova poden recollir el seu dorsal i fer la seua donació d’aliments en l’Antic Mercat fins divendres que ve dia 23. Així mateix, les persones interessades a disputar la prova que encara no hagen realitzat la inscripció, poden fer-ho presencialment en l’Antic Mercat fins al mateix divendres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.