La solidaritat continua vibrant en el cor de les Falles en la Gala de la Solidaritat 2024

En una emotiva Gala de la Solidaritat celebrada ahir en la sala d’actes de l’ONCE a València

Sis comissions falleres van ser reconegudes per les seues destacades accions solidàries després de l’actuació de la Coral Allegro ONCE València, agrupació formada per més de 40 persones, la majoria d’ells amb pèrdua visual parcial o total.

Tot un referent en l’àmbit d’educació inclusiva i en l’àmbit de les teràpies creatives a nivell nacional i internacional.

La solidaritat ha sigut un pilar fonamental en la festa fallera durant dècades, i per a honrar este valor, la Junta Central Fallera va organitzar este esdeveniment per a premiar a les comissions que han marcat la diferència en les seues comunitats,

Després de visionar els vídeos fets per les diferents comissions, el guardó a la millor acció solidària va ser atorgat a la Falla Plaça Luis Cano pel seu projecte titulat “Demà amable pel TEA”, mentres que la Falla Mont de Pietat de Xirivella va rebre el premi al millor projecte solidari per “De la Solidaritat a la Societat”.

Així mateix, la Falla Vicente Sancho Tello – Xile va ser reconeguda amb el guardó a la millor acció inclusiva, mentres que el premi al millor projecte inclusiu va ser per a la Falla Barri de Sant Isidre. La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII va rebre el premi al millor projecte solidari de primera participació, mentres que el guardó a la millor acció solidària en primera participació va ser per a la Falla Mestre Serrano – Alacant.

La Gala de la Solidaritat va ser una emocionant trobada que va ressaltar el compromís de les comissions falleres amb el seu entorn i va demostrar que la solidaritat és un valor que continua vibrant en el cor de les Falles.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.