La subhasta solidària de la tomaca de El Perelló aconsegueix el seu rècord històric amb 4.250 euros recaptats

El restaurant local Casa Chiva de El Perelló guanya la dotzena edició de la subhasta solidària organitzada per la Cooperativa Valenciana UNIPRO. Amb la major oferta en la història de l’esdeveniment.

4.250 euros pels primers 50 quilos de la temporada 2024 de la tomaca de El Perelló. Que ara es destinaran a un fi benèfic a elecció del guanyador

Així, Casa Chiva, amb seixanta anys d’història, ha batut el rècord fixat fa dos anys en 3.050 euros, després d’intentar-ho en diverses ocasions.

L’esdeveniment solidari ha reunit més de 100 assistents, entre ells una dotzena d’empreses i associacions d’hostaleria que han participat en la subhasta. Com Artesans d’Arròs de Cullera, guanyadors de l’última edició; El Rebost; El Sucrer; Casa Jerónimo. Lujuria Marina; Nas Valencia i Grup Jugando con Fuego, nova incorporació. També referents del sector logístic com Innova Logic o Trans-Costazar. 

Aquesta cita ineludible a l’inici de l’estiu ha començat amb la projecció d’un vídeo que repassa la història de la Cooperativa Valenciana Unió Protectora de El Perelló. Ànima de la producció de tomaca amb més de 70 anys de trajectòria i més de 50 socis. Des d’UNIPRO valoraven molt positivament el resultat de la subhasta. Que anima a seguir treballant per la producció tradicional, artesana i sostenible de la tomaca de El Perelló.

Respecte a la temporada 2024, des d’UNIPRO esperen que, tot i el començament difícil, la producció siga bona. La pròxima cita en el calendari de la Tomaca Valenciana serà els dies 14, 15 i 16 de juny amb la celebració de l’XI Fira de la Tomaca del Perelló, que comptarà enguany amb novetats com l’ampliació dels espais expositius, un espai gastronòmic amb restaurants de renom, visites turístiques, actuacions musicals i jornades gastronòmiques.

A l’esdeveniment han assistit també el Secretari Autonòmic d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la GVA, Javier Bartolomé i la Vicepresidenta de la Diputació de València, Reme Mazzolari.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.