La Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” celebra la sisena edició

ajuntament-de-sueca2Demà dissabte, 4 de juliol, la nostra ciutat acollirà la sisena edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, un esdeveniment que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en un important referent musical quan arriba l’estiu. “Les bandes són un senyal d’identitat valenciana per excel·lència, una manifestació cultural arrelada en els pobles que fa possible l’accés de molta gent a una cultura musical que barreja components universals amb altres locals”, ha manifestat el regidor de Cultura, Vicent Baldoví, qui també ha assenyalat que “esta Trobada s’ha consolidat en la nostra ciutat i esperem que continue molts anys més com a una jornada de convivència que cree més vincles d’unió i que servisca per apropar, més si cap, esta bona relació entre les nostres bandes”.

En esta ocasió, les societats Unió Musical i Ateneu Musical, ambdues de Sueca, estaran acompanyades per l’Agrupació Musical d’Ontinyent. Abans de pujar a l’escenari per a interpretar les peces triades, les tres realitzaran una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi.

La VI Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” se celebrarà en una de les places més emblemàtiques de la ciutat, la Placeta Fonda, a partir de les 20 hores. Les peces musicals que s’interpretaran en esta ocasió seran: Conrado Meseguer, de César Murillo Arce; Ressorgiment, de J. Salvador González Moreno; Miss Saigon (simfonia per a  banda), de A. Boublill/C.M. Shönberg; Las arenas, de Manuel Morales Martínez; Vasa, de  J. Suñer-Oriola; Juana de Arco, de Ferrer Ferran; Rafael Mauricio, de Rafael Talens; Balkan Dreams, de Kees Schoonenbeek; i Diagram, de A. Waignein.

Al finalitzar, el regidor de Cultura, Vicent Baldoví, entregarà uns pergamins en record d’este acte als presidents i directors de les tres societats musicals participants.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.