LA UNIÓ celebra el seu XV Congrés a Alboraia

LA UNIÓ celebra aquest pròxim cap de setmana el seu XV Congrés amb l’assistència de prop de 200 persones delegades

LA UNIÓ Llauradora i Ramadera celebra aquest pròxim cap de setmana (dissabte i diumenge) el seu XV Congrés a Alboraia (Horta Nord), en el qual està previst que participen prop de 200 persones delegades en representació de totes les comarques de la Comunitat Valenciana i dels diferents sectors.

Aquest XV Congrés porta per lema “Fent front als gegants” i culmina tot un procés precongressual celebrat per tot el territori en el qual s’han celebrat congressos en totes les comarques que han renovat les seues respectives comissions executives.

Cal assenyalar que els estatuts de LA UNIÓ marquen la realització de Congressos cada quatre anys i aquest procés de democràcia interna no s’ha vist alterat en els 46 anys d’existència per a convertir-se en una organització referent i la de major implantació en el sector agrari professional i en totes les comarques del nostre territori.

En tot el procés congressual de LA UNIÓ existeix l’oportunitat de fer valdre els drets com a persones associades i entre aquests destaca la de poder triar i ser triat, decidir qui han de representar i defensar els interessos, així com quin tipus de política agrària és l’adequada i el tipus d’organització que es desitja.

En aquest sentit, en la sessió del Congrés del dissabte es presentarà l’informe general de la Comissió Executiva i es debatrà i aprovarà la ponència de política agrària que marcarà les directrius bàsiques per les quals aposta l’organització per als pròxims quatre anys i s’adaptaran els estatuts a la nova realitat que envolta al sector agrari valencià i a les seues noves exigències. També es renovarà la Comissió Executiva.

En la inauguració del Congrés intervindran al costat del secretari general de LA UNIÓ, Carles Peris; l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Conselleria d’Agricultura, Antonio Quintana i la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Per a la clausura del diumenge està prevista l’assistència d’una nodrida representació de la societat civil i política de la Comunitat Valenciana, amb la presència confirmada del president de la Generalitat, Ximo Puig; del president de les Corts, Enric Morera; de la consellera d’Agricultura, Isaura Navarro i de representants de partits polítics com Roger Llanes (PSPV), Carlos Mazón (PP), Ruth Merino (Ciudadanos), Àgueda Micó (Compromís) i Marisa Saavedra (Unides Podem).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.