LA UNIÓ de Llauradors treballa per a fer costat a les persones refugiades procedents de la invasió i guerra d’Ucraïna

Habilita allotjaments a la comarca d’Utiel-Requena per a fins a 52 places i col·labora també en la recaptació econòmica amb la fundació Oxfam Intermón

LA UNIÓ de Llauradors treballa per a fer costat a les persones refugiades procedents de la invasió i guerra d’Ucraïna

La UNIÓ de Llauradors treballa en aquests moments en diverses actuacions col·laboratives per a fer costat a les persones refugiades que està provocant la guerra i invasió d’Ucraïna, com és l’habilitació de diversos allotjaments o també la recaptació d’ajuda econòmica.

En primer lloc, LA UNIÓ ha preparat allotjaments per a les persones refugiades que arriben a la Comunitat Valenciana. Es tracta d’allotjaments que acullen normalment temporers en la campanya de recol·lecció de raïm a la comarca d’Utiel-Requena i que entre tots podrien suposar unes 52 places. Formen part del projecte Temporer subscrit entre LA UNIÓ i la Conselleria d’Agricultura.

En aquest sentit, s’ha cedit ja Casa Brusca, en el llogaret de Cases d’Utiel i amb una capacitat per a 20 persones. L’organització ha gestionat amb l’Ajuntament pedani l’adequació de l’allotjament.

De la mateixa manera, s’han posat a la disposició de la Generalitat altres cinc cases més en el Polígon Industrial del Tollo a Utiel perquè donen cabuda a altres 32 persones.

LA UNIÓ tracta de posar també el seu granet d’arena en la col·laboració necessària per a recaptar ajuda econòmica per a les persones afectades per la guerra.

A través de la fundació Oxfam Intermón, amb la qual LA UNIÓ té un conveni de col·laboració, participa i impulsa entre les seues persones associades la donació mitjançant aportacions econòmiques a fi de tractar de reduir els efectes de l’actual crisi humanitària a Ucraïna. Les persones interessades han d’accedir a la web https://www.oxfamintermon.org/es per a realitzar els seus donatius.

Els diners recaptats per Oxfam Intermón servirà per a cobrir necessitats bàsiques de les persones que han fugit als països veïns d’Ucraïna, en col·laboració amb altres organitzacions que actuen a la regió.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia