La Unió demana ajuda a la Diputació per a evitar robatoris en els camps i netejar els terrenys abandonats

La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, s’ha reunit amb el secretari general de La Unió Llauradora i Ramadera, Carles Peris

Per a conéixer les necessitats del sector agrícola i ramader i estudiar possibles vies de col·laboració entre totes dues entitats.

En este sentit, Peris ha traslladat a la vicepresidenta Enguix les seues propostes per a reduir els robatoris en els camps i netejar els terrenys abandonats, especialment en zones de l’interior.

Enguix ha proposat també recuperar una ajuda que rebia La Unió en el seu moment per a tasques formatives i que ara podria destinar-se a un sistema de señalítica perquè els amos dels campstinguen facilitats a l’hora de denunciar eixos robatoris”.

Per la seua part, Carles Peris ha traslladat les idees de la Unió en temes que poden ser competència de la Diputació en l’àmbit rural, com tindre major seguretat en el camp o gestionar al costat dels  ajuntaments la neteja de terrenys que poden resultar perillosos en estar abandonats”.

Peris aposta per “continuar treballant conjuntament amb la Diputació en zones d’interior que estan en risc de despoblació, amb un reforç de l’activitat agrícola i ramadera que, enmolts casos, pot sostindre l’economia d’estos municipis”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.