LA UNIÓ es concentra davant la Moncloa a Madrid defensant el transvasament Tajo-Segura

Una representació de LA UNIÓ Llauradora ha participat aquest matí, en la concentració convocada en defensa del transvasament Tajo-Segura. Enfront del palau de la Moncloa a Madrid, coincidint amb la celebració del Consell de Ministres.

LA UNIÓ aposta pel manteniment del transvasament Tajo-Segura. Com a font de subministrament d’aigua de qualitat per a una de les zones més riques, agrícolament, de tota Europa.

Així ho ha declarat Santiago Pascual, portaveu de La Unió en la concentració d’aquest matí. Qui a més reivindica el dret que tenen a utilitzar l’aigua Tajo-Segura pel bé dels agricultors i el futur de les famílies.

Prop d’un miler de persones s’han concentrat a les portes del palau de la Moncloa a Madrid. Representants de tots els dindicats de regants i col·lectius agrícoles, reivindicant els seus drets i fer tirar enrere la decisió de la ministra, ha sentenciat Pascual, destacant que la realitat indica de manera clara que, no existeixen altres alternatives viables al transvasament amb un preu assumible pels agricultors just quan els costos de producció estan desorbitats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.