La Unió Musical de Torrent presenta el programa d’activitats del seu 50 aniversari

L’acte tindrà lloc demà, a les 20h, a la sala Mariano Puig Yago de la seu social de la UMT

La Unió Musical de Torrent presentarà demà, a les 20h a la sala Mariano Puig Yago de la seua seu social, el programa d’activitats per a commemorar el seu 50 aniversari, que tindrà lloc l’any vinent.

Així, sota el lema ’50 anys fent música, fent va unir’, la UMT realitzarà una sèrie d’actes i actuacions fins a finals de 2023 que posaran en valor la figura de Mariano Puig Yago, qui va fundar l’entitat fa cinc dècades en promoure la unió de la Banda de Música Patronat de la Joventut Obrera i l’Associació Musical La Clàssica de Torrent.


Així mateix, aquestes activitats també estaran orientades a enaltir el paper de les diferents unitats que componen la UMT, com són la Banda Simfònica, la Banda Juvenil, l’Orquestra Simfònica, la Coral Polifònica, la Big band, la Coral Jove o l’Orquestra d’Iniciació, així com la de les xicotetes agrupacions de saxo, clarinet, metall o percussió que s’integren en la UMT.


D’aquesta manera, la programació s’iniciarà el pròxim 18 de juny amb el concert d’aniversari a càrrec de la Banda Simfònica, data en la qual també es presentarà el CD recopilatori de les composicions del mestre Mariano Puig Yago, amb algunes peces tan reconegudes com Ateneu Musical o Llevant

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia