La Universitat de València celebra el seu consell de direcció a Alzira

La Universitat de València, per primera vegada en la seua història, celebra un consell de Direcció fora del campus universitari. Això ha sigut possible gràcies a una invitació per part de l’Ajuntament d’Alzira, el qual ha ofert el saló noble per a este menester, una invitació que segons Mavi Mestre, rectora de la universitat de València, han rebut amb molta il·lusió, donant-li prioritat.

Per la seua banda, Diego Gómez, alcalde d’Alzira, indica l’ocasió de la capitalitat cultural valenciana que enguany ostenta la ciutat per tal de celebrar actes que anaren més enllà. Així va sorgir la possibilitat de convidar a la Direcció de la universitat de valència per a que celebrara el seu consell, com una forma més de donar a conèixer Alzira a les institucions.

Aquesta primera eixida del consell rector universitari sentarà les bases per tal de què la institució tinga més contacte a peu de carrer per continuar cercant les seues arrels en la cultura i llengua valencianes.

El saló noble de l’ajuntament d’Alzira ha sigut el lloc escollit per a albergar el consell rector de la universitat, que ha sigut a porta tancada a les 11 del matí de hui dilluns. Abans, però, s’han reunit tots el membres del consell universitari amb tot l’equip de govern municipal. Gómez els ha presentat el saló noble i, acte seguit, ha convidat a Mavi Mestre a signar el llibre d’or de la ciutat. Posteriorment han pres un refrigeri a càrrec d’alumnes de l’escola de cuina d’IDEA i finalment han celebrat el congrés a porta tancada.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.