La V Fira de la Coca Saginosa impulsa la promoció del dolç típic de Carlet

Durant el cap de setmana s’ha portat a terme activitats diverses en la programació de la V Fira de la Coca Saginosa de Carlet

Una fira que celebra la cinquena edició amb la participació dels sis forns locals i un convidat, en aquesta ocasió d’Alfarp, els quals donen a conèixer el dolç típic per exelència de Carlet, la “Coca Saginosa”. Amb degustació i venda d’aquest producte carletí. Com també ho ha fet el forn d’Alfarp que va presentar alguns dels seus dolços a tot el públic assistent a la jornada de diumenge. Dia en el qual es va presentar i inaugurar oficialment la fira.

Autoritats locals, comarcals i autonòmiques gaudiren d’una jornada festiva i gastronòmica en la que també pogueren tastar les diferents coques saginoses. Elaborades pels forns participants junt a altres estands amb productes de la terra com, mel o kakis, entre altres.

Laura Sáez, alcaldessa de Carlet i  Pedro Cuesta, diputat de Turisme, posaren en valor l’impuls al turisme local, mantenir les tradicions i la importància de la implicació de les institucions amb inversions per tal de promocionar allò que identifica a un poble.

Tot i que la jornada va despertar amb temperatures baixes, el públic assistent va passar una estona en família amb ambient festiu amb degustacions del seu dolç local, la coca saginosa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.