La Via Sucronense serà per als vianants les vesprades dels caps de setmana de juliol i agost

El ple de l’Ajuntament del Perelló ha aprovat convertir en zona de vianants la Via Sucronense en les vesprades dels divendres, dissabtes, diumenges i festius dels mesos de juliol i agost, quan l’afluència de vianants és major en la zona, per a millorar la seguretat de tots.

Així, la conversió en zona de vianants es farà de 19.30 a 24 hores, amb la intenció també de recuperar espais públics per a millorar la qualitat de vida i guanyar espai per a la ciutadania.

En època estival, i a causa de la gran afluència de turistes i de segones residències, la Via Sucronense presenta una gran afluència de vianants. Per a fer més segur l’espai i que es puga gaudir millor d’aquest, s’ha pres aquesta mesura, que permetrà “avançar cap a un model més sostenible i segur de poble”, com ha afirmat l’alcalde, Juan Botella.

Els horaris i dies triats s’han pres sobre la base d’un informe de la Policia Local, i amb la intención de causar les menors molèsties i els majors beneficis a la ciutadania.

La conversió en zona de vianants va ser aprovada amb el vot a favor dels regidors de l’equip de Govern i de José Ferrer, i el vot en contra dels 2 regidors de l’Alternativa i del regidor no adscrit Óscar Torrado.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia