La Via Sucronense serà per als vianants les vesprades dels caps de setmana de juliol i agost

El ple de l’Ajuntament del Perelló ha aprovat convertir en zona de vianants la Via Sucronense en les vesprades dels divendres, dissabtes, diumenges i festius dels mesos de juliol i agost, quan l’afluència de vianants és major en la zona, per a millorar la seguretat de tots.

Així, la conversió en zona de vianants es farà de 19.30 a 24 hores, amb la intenció també de recuperar espais públics per a millorar la qualitat de vida i guanyar espai per a la ciutadania.

En època estival, i a causa de la gran afluència de turistes i de segones residències, la Via Sucronense presenta una gran afluència de vianants. Per a fer més segur l’espai i que es puga gaudir millor d’aquest, s’ha pres aquesta mesura, que permetrà “avançar cap a un model més sostenible i segur de poble”, com ha afirmat l’alcalde, Juan Botella.

Els horaris i dies triats s’han pres sobre la base d’un informe de la Policia Local, i amb la intención de causar les menors molèsties i els majors beneficis a la ciutadania.

La conversió en zona de vianants va ser aprovada amb el vot a favor dels regidors de l’equip de Govern i de José Ferrer, i el vot en contra dels 2 regidors de l’Alternativa i del regidor no adscrit Óscar Torrado.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.