La VII Gala Jove de l’Esport d’Almussafes reunix 128 esportistes d’elit

L’ajuntament rendix homenatge als atletes menors de 16 anys

Divendres passat dia 26 de juliol, la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes va acollir la gran festa de l’esport jove de la localitat. Centenars d’esportistes, equips tècnics i  juntes directives dels diferents clubs es van donar  cita en la sèptima edició de Gala Jove de l’Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d’Esports. Durant l’acte públic, presidit per l’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, es va reconéixer oficialment a un total de 128 jóvens esportistes de la localitat, menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada.

A les 18.30 hores, l’edil d’Esports, Pau Bosch, va inaugurar oficialment l’acte esportiu d’homenatge a les jóvens promeses de la localitat, destacant la gran pedrera de jóvens esportistes existents en un poble de tan sols 8.900 habitants, “pedrera que s’alimenta dels diferents clubs esportius que treballen anualment per fer molt més grans I potents les seues escoles”

El pati de butaques va reunir familiars, amics i companys esportistes, els quals van viure en primera persona el desenrotllament de la gala homenatge a un total de 128  jóvens promeses de l’esport de la localitat, 40 més que en la passada edició. Tots ells han aconseguit copar bona part dels podis provincials i autonòmics, i inclús d’àmbit nacional. Els homenatjats van rebre els corresponents diplomes i detalls commemoratius de la mà del president de la corporació i del regidor d’Esports, a més de pel propi president de cada un dels clubs representats.

Els primers a pujar a l’escenari van ser els equips prebenjamí i aleví mixt del Club de Bàsquet Almussafes, jugadors que amb perseverança i esforç han completat una fantàstica temporada. A continuació, van rebre el corresponent reconeixement els 14 jugadors de l’equip Aleví A de l’Almussafes Club de Futbol, actuals campions de la lliga aleví del grup Ribera D.

gala jove esport15Les gimnastes Isabel Tercer,o Beatriz Baldoví, Cláudia Beltrán, Patricia Pérez, Llúcia Buigues, Marta Palyudezhyshyn, Arianna Luz, Ainhoa Hurtado, Neus Saiz, Itziar Pastor, Pau Ribes, Arancha Ponz, Natalia Da Silva, Natalia Canosa, Carmen Sebastián, Mireia Simón, Lluna Magraner, Paula Martinez, Ainhoa Contreras, Claudia Sospedra, Tania Lazaro, Aina Vela, Irene Moncho i Gemma Tur han omplit de trofeus al Club de Gimnàstica Rítmica local durant la present temporada.

Van rebre, així mateix, l’homenatge del Consell Municipal d’Esports els arquers del Club de Tir amb Arc Local María Gómez, Ferrán Rodrigo i Raúl Miralles, els quals no van poder assistir a l’acte per la seua participació en el Campionat d’Espanya, així com els alevins Guzman Mezquita, Edgar Ferris, Nieves Jian Alzines i Joel Aguilar, i els benjamins Maria Miralles, Arantxa Cumplido i Noel Aguilar.

El recentment creat Club de Golf va estar representat per les esportistes Mencía Tarín i Ana Sòria i un total de 22 alumnes dels 180 que en l’actualitat integren l’Escola de Tenis del Club van ser els protagonistes en esta disciplina esportiva. En el seu primer any en funcionament, el Club YOKO-KAN ha obtingut grans resultats, per la qual cosa els esportistes Guillermo Campos, Marcos Beltrán, Nerea Beltrán i Frank Núñez també pujaren a l’escenari en la gala de reconeixements oficials. Per la seua banda, el club de Pilota Valenciana va estar representat pels jóvens pilotaris Daniel Monzó, David Alemany i Carlos Gómez, integrants de l’equip benjamí.

Amb posterioritat, van rebre el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d’Almussafes que militen en clubs forans. De fet, es  convertiren en  protagonistes les gimnastes Ruth Rodríguez i Teresa Garulo, així com el corredor Aaron Polanco. Tots ells van tancar el quadre d’honor de la gala, amb la qual es va clausurar el programa d’activitats del Mes de l’Esport d’Almussafes d’enguany 2015.

Com en les anteriors convocatòries, diferents exhibicions, en les que van participar les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes, els grups de funky i Chiqurritmme del Pavelló Poliesportiu i altres jóvens gimnastes d’Almussafes van servir per a amenitzar una gala que va clausurar oficiament la màxima autoritat municipal, qui es va comprometre a brindar un major impuls a les escoles esportives, incrementant les subvencions a les entitats locals.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.