La X Carrera Popular ‘La Ribera contra el Càncer’ se celebrarà el pròxim 14 d’octubre

L’Associació de Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira (DACMA) ha presentat la desena edició de la Carrera Popular ‘La Ribera contra el Càncer’. 

L’esdeveniment es durà a terme el 14 d’octubre a Alzira, commemorant el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

La presentació oficial ha tingut lloc en la Sala d’actes de l’Hospital Universitari de la Ribera, amb la presència destacada d’autoritats locals com l’alcalde Alfons Domíguez i el regidor d’esports Vicent de la Concepción. A més també han participat metges treballadors dels serveis d’oncologia i el Dr. José Mínguez director mèdic de l’Hospital, tots ells compromesos amb la causa. 

La carrera, organitzada en col·laboració amb el Departament de Salut de la Ribera, l’Ajuntament d’Alzira i el Club d’Atletisme La Rabosa, té un caràcter benèfic. Costarà cinc euros la compra del dorsal. I els fons recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer a la comarca.

Aquesta iniciativa és un projecte per promoure la prevenció d’aquest tipus de malalties mitjançant hàbits saludables, vida activa i una dieta equilibrada. Aquesta carrera, que ha sigut un far d’esperança durant una dècada, continuarà unint a Alzira en la lluita contra el càncer de mama.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.