La Xarxa Comunitària de Voluntariat de Paiporta avança

La nova associació impulsada per la Regidoria de Benestar Social. Que té com a missió donar cobertura a les persones voluntàries del poble, acaba de constituir-se

La nova Xarxa Comunitària de Voluntariat de Paiporta, associació constituïda recentment per a donar cobertura a les persones voluntàries de la localitat. Continua donant passos endavant després de la reunió celebrada recentment a l’Espai Paiporta Conviu. Amb presència de la junta directiva i del regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, a més de personal tècnic municipal.


La xarxa sorgeix com a suport a aquelles persones que dediquen part del seu temps de manera desinteressada a impartir alguns dels Tallers per a l’Envelliment Actiu. El programa de la Regidoria de Benestar Social per a afavorir la salut, la socialització i l’activitat de les persones majors del poble.

Entitat oberta a qualsevol persona que vulga col·laborar de manera voluntària

A més, és una entitat oberta a qualsevol persona que vulga col·laborar de manera voluntària. Amb activitats com els propis tallers per a l’envelliment actiu, o bé altres, com les de la Mesa Front a la Soledat No Desitjada. Que no formen part ja d’alguna de les entitats que hi col·laboren, cas de Creu Roja o Cáritas.


En la trobada, la Xarxa Comunitària de Voluntariat de Paiporta va abordar junt al regidor, Rafa Gadea, algunes de les primeres necessitats que ja han detectat. «És fonamental que aquelles persones que decideixen ser voluntàries en benefici de la comunitat tinguen l’aixopluc d’una entitat legalitzada i amb personalitat jurídica com és aquesta nova xarxa», ha explicat Gadea.


Des de l’Ajuntament, de fet, s’ha impulsat el seu naixement «i se li donarà suport econòmic. Ja que considerem que és fonamental eixe treball que poden oferir en benefici de la cohesió social i de la salut i les cures per a aquelles persones que ho necessiten». Ha conclòs el responsable de Benestar Social, Rafa Gadea.


L’àrea de serveis socials, a més, porta al ple de febrer. Programat per a aquest dijous, l’impuls a la signatura d’un conveni amb la xarxa que la dotarà de recursos econòmics. Per a continuar creixent i desenvolupant la seua activitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.