La XIV Fira del Comerç i Gastronòmica comença a rodar a Burjassot

El cap de setmana del 15 i 16 de juny, el comerç de Burjassot i els seus establiments hostalers eixiran al carrer per a mostrar tot el que oferixen a la ciutadania sense necessitat d’eixir del municipi.

Eixe cap de setmana, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la celebració de la XIV Fira del Comerç i Gastronòmica que arriba des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF SLU i en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, l’Associació d’Hostalers de Burjassot (AHORA), l’Associació d’Empresaris de Burjassot i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Burjassot (CODEMER).

Els comerços interessats a participar en la fira, que tindrà animació durant tot el cap de setmana i que canvia la seua ubicació al centre del poble per a acostar, encara més, els productes i els servicis que oferixen a la ciutadania, poden posar-se en contacte amb CEMEF, abans del 24 de maig, telefonant al 96 316 02 50 i preguntant per l’àrea de Promoció Econòmica. Així mateix, si ho preferixex, poden acostar-se a les instal·lacions de l’empresa pública, situades en el carrer Verge dels Desemparats, 26.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.