La XVI edició del Festival Brassurround arriba al Auditori de Torrent

Del 3 al 5 de febrer el públic podrà gaudir de tres concerts a càrrec de prestigiosos artistes i agrupacions de projecció internacional

La XVI edició del Festival Brassurround arriba al Auditori de Torrent del 3 al 5 de febrer amb un cartell protagonitzat per prestigiosos artistes i agrupacions de projecció internacional. Que faran les delícies del públic amb tres concerts impregnats de diferents estils i influències musicals d’al voltant del món.

D’aquesta manera, l’agrupació de metalls i percussió de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya. Que enguany celebra el seu 40a aniversari, i el quintet de vent-metall Spanish Brass obriran el festival divendres que ve 3 a les 20h. Amb un concert conjunt sota la direcció de Joseph Alessi, trombó solista de l’Orquestra Filharmònica de Nova York.

L’endemà, també a les 20h, serà el torn dels professors del festival Luis González, Germán Asensi, José F. Fortea i Carlos Gil, que actuaran en col·laboració amb la Banda del Cercle Catòlic de Torrent i sota la direcció de Francisco Zacarés. EI com a colofó, el diumenge a les 19h es clausurarà el festival amb el concert Gòspel Brass. El qual estarà a càrrec de Spanish Brass, el Barcelona Gòspel Messengers, el bateria Juanjo Garcerá i el director Ramón Escalé.


Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori els dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle. Per a més informació: www.brassurround.com


Classes magistrals

En paral·lel als concerts, al llarg dels tres dies que dura el festival, es realitzaran classes magistrals, tallers i exposicions d’instruments a la Casa Pares Dominics de Torrent. Els professors d’aquesta edició són: en la trompeta Germán Asensi i Luís González; en la trompa José Fortea i Manolo Pérez; en el trombó Joseph Alessi, Carlos Gil i Félix García Peñarrubia; i en la tuba i el bombardí Pablo Fernández i Sergio Finca. Per part seua, Wilmer Ramírez realitzarà un taller de lutería i posada a punt de l’instrument.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.