La XVI Setmana de l’Economia posa el focus en l’ocupació

Gemma Mengual i Serafin Zubiri clausuren unes jornades que comptaran amb la participació de ponents com Emilio Duró o Juan Ramon Rallo. 

57 conferenciants, 22 ponències i més de 2000 inscrits a tres dies de tancar-se la inscripció.

Del 19 al 23 de febrer, la ciutat d’Alzira torna a ser l’epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals. Gràcies a la setzena edició de la setmana de l’Economia d’Alzira.

A la presentació d’estes jornades ha acudit la primera tinent d’Alcalde i regidora de promoció econòmica, Gemma Alós. El president de l’Associació d’empresaris d’Alzira, Raúl Tudela i la directora d’Idea, Carmen Herrero. Que han mencionat les diferentes propostes que s’abordaran al llarg d’esta setmana.

El món de l’ocupació estarà molt present en estes jornades, on es consolida un espai d’entrevistes laborals. Una iniciativa que en  enguany ha doblat la participació de les empreses respecte a l’any passat.

Entre els ponents més rellevants que formaran part d’aquesta edició es troba l’empresai i l’economista Emilio Durà, l’exnadadora olímica Gemma Mengual, l’influèncer alzireny Jesus Soriano. Promotor del compte “Soy Camarero”, l’experta en intel.ligència artificial Cristina Aranda, l’escriptor i tertulià Juan Ramón Rallo o el cantant i pianista Serafín Zuribi, que tancarà les jornades parlant sobre la motivació.

Una setmana plena de xarrades, ponències y taules redones, dirigides tant a les noves generacions com al públic adlult, per a promoure un clima d’aprenentatge compartit i enriquidor gràcies a la participació de conferenciants de nivell. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.