L’Ajuntament d’Alberic presenta la nova pàgina web de la Setmana Santa

La Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament d’Alberic, conjuntament amb la Regidoria de la Setmana Santa, ha dissenyat i desenvolupat la pàgina web de la Setmana Santa.

Es tracta d’un espai web pensat per a accedir a través del telèfon mòbil, tot i que també pot consultar-se des de qualsevol altre dispositiu.

Claudio García, regidor responsable de les àrees d’Informàtica i Innovació, explica que “amb esta nova ferramenta hem volgut acostar encara més la Setmana Santa a la nostra gent i a les persones que ens visitaran durant els pròxims dies.

L’objectiu ha sigut crear un lloc a partir del qual fer molt més accessible tots els aspectes relacionats amb la nostra festa més gran. Des dels canals oficials habituals de l’Ajuntament publiquem tota la informació municipal, però amb la creació d’una web específica de la Setmana Santa volem facilitar la tasca de recerca d’informació.

Ara, en un mateix portal podem trobar la ubicació dels arreglos, els horaris i els recorreguts de les processons, tota la informació referent al Concurs Fotogràfic de la Setmana Santa i la història i tradició de cadascuna de les confraries. A més, també trobem el llibre de la Setmana Santa complet”.

L’Ajuntament d’Alberic, durant la celebració del Diumenge de Rams i de la Setmana Santa, col·locarà cartells amb el codi QR d’accés a la pàgina web www.setmanasantaalberic.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.