L’Ajuntament d’Alboraia entrega els premis a les guanyadores del Concurs de Cartells d’Alboraia

El cartell guanyador serà la portada del programa de festes a més d’un premi de 1000 €

Aquest matí s’ha fet lliurament dels premis del Concurs de Cartells a l’Ajuntament d’Alboraia. La guanyadora del concurs i l’artista que ha obtingut l’accèssit han sigut rebudes per l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, la regidora de Festes, Susana Cazorla, i el regidor de Cultura, Manuel Andreu, que han donat l’enhorabona les dues guardonades.

També eren presents els membres del jurat, compost per un fotògraf, un titulat en Arts i Oficis, i artista plàstic, i la tècnica municipal d’Igualtat.

L’Ajuntament d’Alboraia ha finançat aquests premis per a dinamitzar la creació artística local, i també ha comptat amb el suport de Pollastres Plans en el cost d’impressió dels cartells. La guanyadora del primer premi ha sigut Cecilia Santamaria, amb un premi de 1000 €, i també veurà la seua obra convertida en la portada del llibre de les festes patronals d’Alboraia. La segona premiada, Paula Fernández, ha obtingut un accèssit de 300 €.

S’han presentat un total de 25 cartells dins del termini i condicions del concurs, que ja estan exposats en l’entrada de la Casa de Cultura José Peris Aragó, fins al 24 de juny.

Comenta la notícia