L’Ajuntament d’Alcàsser s’involucra amb les associacions festeres del municipi

Alcàsser_04

Quasi 55.000 € invertirà el consistori per a garantir la seguretat de les festes organitzades pels Clavaris dels Bou

L’Ajuntament d’Alcàsser continua mostrant el seu compromís amb les associacions festeres de la localitat. En aquesta ocasió, l’alcaldessa Eva Zamora s’ha reunit amb els Clavaris dels Bous, encarregats d’organitzar la setmana de bous de les festes d’estiu, amb l’objectiu de repassar detalls relacionats amb la seguretat.

Així, com ha explicat Zamora, «mantenim el compromís d’aquest consistori per a finançar la posada en marxa d’elements de seguretat, sanitat i protecció ciutadana, amb l’objectiu que les festes puguen desenvolupar-se sense cap mena d’incident». En aquest sentit, l’Ajuntament d’Alcàsser invertirà al voltant de 55.000 € en garantir la seguretat de la festa.

L’alcaldessa d’Alcàsser ha agraït als Clavaris dels Bous el seu «esforç i treball per tirar avant unes festes tan importants per al nostre poble» i ha demanat a la ciutadania que «col·labore perquè la setmana de bous puga dur-se a terme amb la màxima normalitat. Des de l’Ajuntament continuarem treballant conjuntament amb la resta de col·lectius festers per a reactivar un sector que ha estat molt de temps paralitzat a causa de la pandèmia»

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia