L’ajuntament d’Alfara del Patriarca juntament amb la Fundació CEU San Pablo convoca 11 beques per a estudis universitaris de grau i cicles formatius

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca publica les bases per a la concessió d’11 beques per a cursar estudis de grau amb la Universitat Cardenal Herrera CEU i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior en l’Institut Superior d’Estudis Professionals CEU València. El termini per a presentar les sol·licituds serà de l’11 de juny al 10 de juliol de 2021.

Aquest any, com a novetat, i complint el que es preveu en el conveni entre l’ajuntament d’Alfara del Patriarca i la Fundació CEU San Pablo de data 25 de novembre de 2020, es convoca una beca per a estudiar Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior en l’Institut Superior d’Estudis Professionals CEU València (ISEP). Aquesta beca se suma a les deu beques per a cursar estudis superiors de grau en els Centres la titularitat dels quals corresponga a la Universitat CEU Cardenal Herrera, situats a la província de València, i que tradicionalment ja concedien totes dues institucions als veïns de la població d’Alfara del Patriarca.
“Gràcies a la voluntat de totes dues institucions hem pogut incloure en les beques per al pròxim curs els estudis de cicles formatius de grau mitjà i superior, ja que existeix una demanda creixent d’aquesta mena de formació”, explica Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.