L’Ajuntament d’Algemesí suspén la fira i festes de Sant Onofre que se celebra el mes de juny

La fira i festes de Sant Onofre se suspén. La pandèmia causada pel coronavirus Covid-19 ha provocat que l’Ajuntament d’Algemesí haja decidit no celebrar enguany els actes habituals que es duen a terme amb motiu de la festivitat del patró de la ciutat.


La Fira de Sant Onofre se celebra habitualment al llarg del mes de juny. Es tracta d’una sèrie d’activitats socials, culturals, esportives i religioses que té com a dia festiu local el 12 de juny. 


Al llarg dels anys la festa ha evolucionat. Uns actes han desaparegut, altres s’han mantingut i algunes activitats s’han incorporat. Parlar de Sant Onofre ens porta a les paelles nocturnes que reuneixen milers de persones, competicions esportives de tota classe, la fira d’atraccions infantils, trobada de motos harley, de bolilos i més de 30 activitats que inclouen també la processó de Sant Onofre.


La regidora de Festes, Palma Egido, ha assenyalat que “en la situació actual és impensable dur a terme tot aquest compendi d’activitats amb presència massiva d’algemesinencs i on la participació és la norma habitual; ara ens toca pensar i treballar per a superar aquesta pandèmia”.


L’anul·lació de la fira i festes de San Onofre s’uneix a altres celebracions habituals en els dies de maig i juny com són la Ruta de la Tapa o la Trobada de Muixrangues. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.