L’Ajuntament d’Almussafes construeix una pista de Pump Track per a la pràctica esportiva sobre rodes

Les obres de la nova instal·lació pública destinada a les famílies han començat hui dilluns 12 de desembre

Prop de mil metres quadrats ocupa la superfície del circuit que s’ubica al costat del camp de futbol

Este Nadal, els veïns i veïnes d’Almussafes gaudiran d’un circuit original i segur, de 869 metres cuadrats de superfície i 180 metres linials, per a recórrer amb bicicletes, skates, patins i patinets. El consistori d’Almussafes ha encetat hui les obres de construcció i instal·lació dels elements de la pista lúdica, el pressupost de la qual ascendeix a 109.000 euros i que es troba situada en la parcel·la esportiva del costat del camp de futbol.

L’Ajuntament d’Almussafes acomiadará l’any 2022 inaugurant una nova zona d’oci i convivència destinada a la pràctica esportiva en família. Hui dilluns, 12 de desembre, l’alcalde, Toni González, y la regidora d’Urbanisme, Davinia Calatayud, han estat testimonis directes de l’inici dels treballs de construcció de la Pista de Pump Track, un carril bici lúdic d’inèrcies per a pràctica esportiva amb bicicletes, skates, patins i patinets, de manera lúdica i no competitiva, de veïns i veïnes de totes les edats.

La creació de la pista, dotada d’un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 180 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts, té una inversió de fons propis que ascendeix als 109.000 euros. “Estem convençuts que esta nova insfraestructura que els menuts i menudes podran gaudir acompanyats de les seues famílies va a tindre una gran acollida, a més de posar en valor i dotar de un servei públic a este espai esportiu que, fins a la data, no tenia cap ús”, explica Toni González. 

El termini d’execució del parc de “pumptrack” municipal, que ocupa 869 m² de superfície, s’ha fixat en màxim de 15 dies, per la qual cosa l’executiu local l’obrirà al públic durant les festes nadalenques, “un període excel·lent, ja que els xiquets, xiquetes i adolescents es troben gaudint de les vacances escolars i disposen de molt de temps lliure per a la diversió i l’oci”, argumenta Davinia Calatayud. 

Les dimensions de la pista, emplaçada en la parcel·la esportiva que es troba just al costat del camp de futbol, van a permetre que una vintena  persones usuàries estiguen utilitzant el circuit alhora. L’accés a la instal·lació lúdica esportiva serà per la porta ubicada al camí cementeri.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.