L’Ajuntament d’Alzira planta més de 4.000 flors de temporada per a embellir jardins i zones verdes

Des de la regidoria de Serveis Urbans, juntament amb l’empresa ACTUA, responsable del manteniment de les zones verdes, s’ha començat la plantació de flors que segons el contracte han de plantar-se en esta època de nadal. En esta ocasió són plantes de color roig les que adornen els nostres espais verds donant una imatge molt acolorida a la nostra ciutat.

També des de l’àrea de Serveis Urbans, s’estan han plantat més de 600 plantes de la varietat ‘Poinsettia’, més conegudes com a flors de Pasqua, en els parterres i espais enjardinats de les principals zones s de la ciutat. La planta més característica del Nadal contribueix a millorar la imatge d’Alzira durant aquestes dates en les quals milers de persones recorren la ciutat per a gaudir de les llums i les compres nadalenques.

El regidor de Serveis Urbans, ha recordat que en els últims mesos es fa un intens treball de poda en col·legis, tarongers i palmeres, per a millorar la imatge de la ciutat en les avingudes, places i principals zones enjardinades.  

Fernando Pascual, ha ressaltat que “continuem treballant en la millora de la imatge de la ciutat i dels seus espais urbà-comercials i paisatgístics per a transmetre qualitat i colorit en els llocs que són focus d’atracció de milers de ciutadans en aquestes dates nadalenques”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.