L’ajuntament d’Alzira podria sancionar a Aigües de Valencia per incompliment de contracte

La Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira, ha informat que, després de reiterats   requeriments i avaluacions realitzats pels tècnic municipals. S’ha iniciat un expedient que podria conduir a la rescissió del contracte amb l’empresa Aigües de València.

Tal i com ha declarat Fernando Pascual, Regidor de l’àrea responsable, aquesta decisió s’ha pres a causa de l’incompliment de les seues obligacions contractuals. La qual cosa ha generat greus deficiències en la prestació dels serveis relacionats amb manteniment de la xarxa del clavegueram a la ciutat.

Pascual, incideix que l’empresa Aigües de València, com a titular del contracte, està obligada a proporcionar serveis de qualitat i a complir amb totes les disposicions i normatives vigents en relació amb el sanejament de la xarxa d’aigues residuals i que s’ha constatat que l’empresa ha incomplit de manera reiterada les seues obligacions, la qual cosa ha generat serioses conseqüències per als ciutadans d’Alzira.

Finalment, l’edil de l’ajuntament d’Alzira, ha aclarit que durant el procés de l’expedient, es durà a terme una avaluació minuciosa dels incompliments i es donarà oportunitat a l’empresa, a presentar la seua defensa. Posteriorment, es prendrà una decisió fonamentada sobre la rescissió del contracte, en cas que es determine que els incompliments són substancials i persistents.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.