L’Ajuntament d’Alzira prorroga la ruta dels esmorzars ‘Entre pa i Borreguet’

La regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Alzira ha decidit prorrogar la ruta de l’esmorzar ‘Entre pa i borreguet’ fins al 31 de març

Recollint la petició popular d’ampliar la campanya per a poder completar el passaport.  

Esta campanya, encetada el mes de febrer a iniciativa de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan. Té la finalitat de posar en valor l’ofici dels forns tradicionals. Amb una ruta d’esmorzars on s’emparellen 8 forns amb 8 bars, que elaboren un entrepà anomenat “Borreguet” amb el pa del forn assignat. 

Una vegada consultat amb tots el forns i bars participants s’ha decidit de forma unànime ampliar la campanya fins al 31 de març i aprofitar les falles i Setmana Santa. Així mateix, s’han incrementat els premis amb el sorteig de 10 targetes d’Alzira per import de 100 € cada una per a consumir en el comerç local, i 2 targetes d’Alzira de 100 € entre tots aquells que voten en el concurs.

(Recordem que el  funcionament de la ruta és molt senzill. Els “esmorzadors”, han de completar un “Passaport” fins al 31 de març. Que haurà d’estar segellat pels 8 bars participants, on s’acredite que s’ha consumit l’entrepà “Borreguet”. Una vegada completat el passaport es dipositarà en la urna habilitada a l’efecte en qualsevol dels establiments, per a participar en el sorteig.)

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.