L’Ajuntament de Benifaió renova l’espai de la Plaça Joan XXIII

L’Ajuntament de Benifaió ha finalitzat les obres de renovació de l’espai de la Plaça de Joan XXIII. Creant una zona de descans i esplai més oberta i millorada.

L’objectiu del consistori ha sigut la renovació d’aquesta zona creant un espai d’esplai més obert. Ja que a més està situat en una zona de pas de gran afluència de veïns i veïnes. Que ixen a passejar i caminar per a dotar-ho d’una nova imatge renovada.

Així, s’han incorporat i canviat d’ubicació els bancs, s’ha afegit un nou paviment a la zon. Així com s’han creat els escocells dels arbres de la zona que la doten de molta ombra per als vianants, entre altres.

L’alcaldessa Marta Ortiz ha assenyalat que aquesta actuació s’ha dut a terme per a millorar l’espai i el seu entorn “posar en valor els espais d’oci, esplai i descans de Benifaió, perquè tots els veïns i veïnes els puguen utilitzar” matisa que a més, “els veïns de la zona ens han traslladat que han rebut amb gran grat aquesta renovació, que ara els permet al veïnat gaudir més d’aquesta zona”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.