L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell intensifica la vigilància per a evitar robatoris en habitatges i comerços

Durant el mes d’agost, Bonrepòs i Mirambell ha patit diversos robatoris en comerços i habitatges, ja que els lladres han aprofitat el període vacacional, en el qual hi ha una menor afluència de veïns, per a irrompre en els immobles. 

Per a fer front a aquesta situació i posar-li fre, l’alcaldessa Raquel Ramiro ha mantingut diverses reunions amb la Policia Local, en les quals s’ha acordat intensificar les labors de vigilància en tot el municipi amb l’objectiu d’augmentar la seguretat ciutadana.

A més, ha parlat personalment amb els veïns afectats per a informar-los de la situació, tranquil·litzar-los i explicar-los alguns consells per a evitar més robatoris. 

D’altra banda, la Policia Local, juntament amb els agents de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, ha evitat en dues ocasions l’ocupació de diverses cases.

Un dels veïns afectats ha agraït enormement al Consistori la seua ràpida actuació i la seua bona gestió, ja que va intervindre quan va detectar a la banda d’okupes per a detindre la irrupció en el seu habitatge. 

L’alcaldessa ha declarat que des de l‘Ajuntament “s’han posat en marxa de manera imminent totes les accions possibles per a dissuadir a les bandes de lladres i okupes i protegir la ciutadania”. 

També ha volgut transmetre un missatge de calma als veïns i veïnes i els ha demanat col·laboració per a facilitar el treball a la Policia Local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.