L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell tanca la liquidació de 2022 amb 591.000 euros

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell tanca la liquidació de 2022 amb 591.000 euros de romanent de tresoreria

La quantia es destinarà a noves inversions en el municipi

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, celebrat dilluns passat, va servir perquè la responsable d’Hisenda, M. Carmen Laso, donara compte de la liquidació del pressupost de 2022 i reiterara l’evolució positiva de les arques municipals. On destaquen els 590.948,91 euros del romanent de tresoreria i els 258.149,96 de superàvit.

Repàs a altres indicadors econòmics

Durant el ple també es va fer un repàs a altres indicadors econòmics, com l’estabilitat pressupostària o l’estat del deute. Que segons l’informe de la intervenció municipal se situa únicament en el 7,12%, molt lluny del 110% que l’Estat fixa com a màxim.

La regidora d’Hisenda, per part seua, va fer una valoració molt positiva d’aquestes dades econòmiques. Aquest superàvit, el major dels últims anys, reflecteix la bona situació financera. En la qual ens trobem i que era el principal objectiu de la gestió econòmica municipal. El nostre municipi es troba ara en una situació de solvència que permetrà continuar amb tots els projectes que tenim en marxa”.

Dades econòmiques positives de la liquidació del pressupost 2022

Aquestes dades econòmiques positives de la liquidació del pressupost 2022 es completen amb altres interns de l’Ajuntament. Com és el Període Mitjà de pagament a proveïdors, que en el quart trimestre de 2022 s’ha situat en 8,95 dies. Complint àmpliament el límit legal fixat en 30 dies i garantint d’aquesta manera que els proveïdors cobren les seues factures dins del termini i en la forma escaient.60

En opinió de l’edil d’Hisenda, la situació econòmica de l’Ajuntament concorda amb la del municipi de Bonrepòs i Mirambell, les dades de desocupació del qual en 2022 han sigut els més baixos des de 2007: “Gràcies a una gestió responsable i a l’esforç realitzat a aconseguir subvencions d’altres administracions, l’Ajuntament és solvent i es crea ocupació i riquesa al poble. L’experiència avala aquest treball, sabem com fer les coses per a continuar transformant el municipi sense posar en risc les finances municipals.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.