L’Ajuntament de Carcaixent dóna la benvinguda als estudiants de la “Dipu et beca”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHui ha tingut lloc la benvinguda oficial per part de l’Ajuntament de Carcaixent als becats pel programa « la Dipu te Beca », els encarregats de fer la presentació han sigut la regidora d’Interior, Desiree Palma i el regidor de Joventut, Natxo Escandell. En total, 62 joves estaran repartits durant els mesos de juliol i agost entre els diferents departaments de l’Ajuntament on podran desenvolupar i adquirir nova formació relacionada amb els seus estudis. universitats. Concretament, seran 31 becaris els que treballaran cada mes juntament amb la resta de personal municipal en àrees com Serveis Socials, Turisme o Medi Ambient.  S’espera que els estudiants puguen conèixer i es familiaritzen amb el funcionament de treball de l’administració pública amb les tasques que es realitzen en el seu dia a dia però, al mateix temps, realitzar projectes específics relacionats amb els seus estudis que puguen enriquir la seua formació.

Desiree Palma ha volgut remarcar la importància formativa d’aquestes beques i el fet de que han servir com “com a experiència d’aprenentatge per als joves i no com a unes pràctiques sense fonament. Han de desenvolupar tasques referides als seus estudis i no ser qui carregue amb la feina bruta”. Tot i això, la regidora ha volgut aclarir que les bases d’aquesta convocatòria són heretades de la corporació anterior, ja que el nou govern haguera sigut partidari de que cada becari realitzara una formació de dos mesos “temps on – assegura-  sí que es podria veure realment el que suposa treballar a una administració pública”.

L’Ajuntament de Carcaixent ha volgut sumar-se un any més a aquesta iniciativa ja que el resultat de les edicions anteriors ha sigut molt satisfactori per a tota la institució. Cadascuna de les beques, al igual que en la resta de municipis beneficiaris,  estarà remunerada amb un total 500 mensuals subvencionat per la Diputació de València i l’Ajuntament de Carcaixent.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.