L’Ajuntament de Carlet aprova per unanimitat una moció en suport al sector agrari i ramader

Els grups polítics han manifestat la necessitat de treballar en conjunt per a garantir un futur per al sector primari local

L’Ajuntament de Carlet ha aprovat per unanimitat la moció presentada per Partit Popular i Compromís. destinada a donar suport al sector agrari i ramader enmig de les actuals dificultats que afronta.

La moció sorgix en un context de mobilitzacions protagonitzades pel sector primari de diversos països, que demanen mesures urgents per a abordar diverses problemàtiques. Inclosa la reducció d’impostos sobre el combustible, millors preus per als productes i una flexibilització de la normativa mediambiental de la Unió Europea (UE).

Amb el vot a favor de PP, Compromís, PSPV i Vox, els grups polítics han insistit en la necessitat de treballar en conjunt per a garantir un futur viable i rendible per a l’agricultura i ramaderia de Carlet.

“La proposta busca afrontar els desafiaments actuals del sector primari, que es veu afectat per la competència deslleial de productes importats. Les estrictes normatives mediambientals i sanitàries, així com pels recents increments de costos de producció a causa d’emergències climàtiques i conflictes bèl·lics en altres regions”. Ha explicat el regidor d’Agricultura, Filiberto Chermés.

“L’aprovació unànime d’esta moció demostra la preocupació i la voluntat de l’Ajuntament de Carlet amb el benestar i la sostenibilitat del món rural”. Ha indicat l’alcaldessa, Laura Sáez, destacant la importància estratègica d’este sector en l’economia local i nacional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.