L’Ajuntament de Carlet millora els aparcaments del municipi

L’Ajuntament de Carlet ha millorat i adequat diverses àrees d’estacionament de la ciutat eliminant les deficiències existents a l’asfalt.

Després d’haver actualitzat els convenis amb els propietaris dels terrenys, que es trobaven tots caducats, s’ha començat a actuar en estes intervencions tan necessàries d’adequació dels espais d’estacionament. 

Durant el mes d’abril començaren els treballs de condicionament a l’aparcament del carrer l’Alcúdia de Carlet i l’avinguda Bolero de Carlet. S’ha dut a terme el reperfilament del ferm granular existent i s’han millorat les deficiències.

A més, pròximament també es condicionaran els aparcaments ubicats als carrers Gabriel García Márquez, Segon Pati, Goya, Teresa de Calcuta, Farmacèutic Ramon Trullenque, Comtessa de Carlet i Assumpció de Nostra Senyora.

Una mesura en la qual es continuarà treballant per a tindre els solars habilitats com a aparcament en bones condicions perquè els ciutadans el puguen utilitzar. 

L’alcaldessa de Carlet, Laura Sáez, ha destacat la importància d’estes intervencions per a millorar la qualitat de vida del veïnat: “Amb estes actuacions demostrem la voluntat de seguir invertint en infraestructures que milloren la mobilitat i l’accessibilitat a la ciutat. Estem treballant constantment per millorar l’espai urbà i garantir el benestar de la nostra ciutadania.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.