L’Ajuntament de Carlet posa en marxa el programa BECarlet 2024

Obert el termini de presentació de sol·licituds per al programa de formació BeCarlet. L’Ajuntament de Carlet ha convocat 45 beques per a estudiants per a la realització de pràctiques formatives durant l’estiu.

Este programa pretén afavorir la formació dels joves carletins des del punt de vista pedagògic i educatiu.

D’esta forma es potencia el seu desenvolupament socioprofessional mitjançant l’aplicació pràctica dels seus coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic. A més d’aportar un complement al seu currículum.

Estes beques formatives estan dotades amb 500 € mensuals. Les 45 places convocades per a enguany es repartixen de la manera següent: 30 beques per a l’Escola i l’Aventura d’Estiu, 5 beques per a Serveis Administratius, 2 beques per a Biblioteca, 2 beques per a Serveis Socials, 2 per a l’Oficina Tècnica d’Urbanisme, 1 per a Informàtica, 1 per a Comunicació-Periodisme, 1per a Tresoreria i 1 per a Esports.

La convocatòria distingeix entre dos períodes diferents: les pràctiques a l’Escola d’Estiu i d’Aventura es realitzen al llarg del mes de juliol i la resta de becats ocuparan el seu lloc de treball fins al 31 d’agost. Entre els requisits, estar empadronat a Carlet, tindre 18 anys complits o trobar-se cursant algun dels ensenyaments oficials. El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 28 de maig.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.