L’Ajuntament de Catarroja i l’Associació Empresarial local impulsen una EGM en el polígon El Bony

AECA rebrà una subvenció de 28.000 euros per a iniciar el procés de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Polígon una iniciativa que millorarà competencialment el sòl industrial de Catarroja

L’Ajuntament de Catarroja i l’Associació Empresarial de Catarroja (AECA) inicien el procés de col·laboració per a la constitució del polígon ‘El Bony’ com a Entitat de Gestió i Modernització (EGM). Aquesta actuació impulsada per la regidoria de Polígon dirigida per Alejandro García, significarà un impuls competencial del múscul industrial de Catarroja i demostra una aposta de l’actual equip de govern per millorar el seu polígon en una àrea metropolitana on existeix una gran oferta per a la implantació d’indústries.

Per a la posada en funcionament de l’EGM l’Ajuntament ha subscrit amb AECA una subvenció de 28.000 euros que es destinarà al personal necessari per a poder executar els tràmits de constitució de l’entitat.
A la signatura de l’acord han assistit Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja, en representació de l’Ajuntament, Inma Vela, presidenta d’AECA, Patricia Muñoz, membre de la junta directiva i María José Zaragozà, gerent d’AECA, en representació de l’associació d’empresaris.

Les dos parts han coincidit en la importància de la bona comunicació entre l’administració local i el sector empresarial sobre la base de reafirmar el potencial estratègic del Bony.


D’aquesta manera comença el procés de constitució de la EGM i la categorització del polígon del Bony amb el personal que s’encarregarà de fer els primers passos. La creació d’aquesta entitat no sols permet millorar la comunicació entre les empreses inquilines del polígon, sinó que també els obri la via a l’accés a subvencions per part de l’IVACE, impulsora d’aquestes entitats de gestió, com a vehicle per a la modernització industrial de la Comunitat.


“Estem davant un acord de gran importància per al múscul industrial de Catarroja ja que amb la posada en marxa de la EGM es genera un organisme que s’encarregarà dels problemes del dia a dia i aconseguirà així que els polígons tinguen la importància que mereixen. La sintonia amb AECA és total i ho demostra la col·laboració per a tirar avant aquest projecte que hui comença a caminar amb la signatura d’aquesta subvenció, fonamental per a agrupar i millorar la comunicació en el nostre entorn industrial”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia