L’Ajuntament de Godella exigeix una rectificació al Consistori de Burjassot

L’Ajuntament de Godella exigeix una rectificació al Consistori de Burjassot davant la instal·lació d’uns bol·lards que llastren la circulació

L’actuació unilateral de Burjassot en una zona de titularitat de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana provoca grans problemes a la ciutadania

L’Ajuntament de Godella ha exigit durant la jornada de hui una rectificació immediata a Burjassot davant els problemes de circulaci. Que està provocant greus incidents de circulació entre tots dos termes municipals per la instal·lació d’uns bol·lards de manera unilateral.

L’alcalde de Godella, José María Musoles, ha reclamat una rectificació urgent davant esta variació que està provocant incidències severes en el trànsit rodat. Ja que el trànsit dels carrers Ramón y Cajal de Godella, Joan D’Àustria dels termes de Paterna, Burjassot i Godella, i Pi i Margall de Burjassot. “Té sentit descendent i pararà a una ratera”.

Després de la conversió en zona de vianants d’un espai al costat de l’estació de metro de Godella per part de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). L‘Ajuntament de Burjassot ha col·locat uns bol·lards que limiten la circulació de la zona i afecta l’accés dels vehicles. D’esta manera, esta actuació unilateral de l’Ajuntament de Burjassot perjudica seriosament els ciutadans dels termes de Godella, Paterna i Burjassot.

El primer edil de Godella, José María Musoles, ha confirmat que en breu s’iniciaran converses amb Burjasso. Per a solucionar esta qüestió que afecta tots dos municipis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.