L’Ajuntament de Godella treballa amb la Cambra de València per a avançar en la digitalització dels comerços locals

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, es va reunir ahir amb la Cambra de València per a posar les bases que permetran la digitalització dels comerços locals de la localitat durant els pròxims mesos.

Juan Manuel Álamo, regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, i Karina Victoria, responsable d’Unitats de Negocis Digitals de Càmera de València, van mantindre una reunió on es va tractar com abordar la transformació digital del comerç godellenc

Després de la cita, Cambra de València es va comprometre, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, a ajudar al teixit empresarial de la població mitjançant assessorament, jornades de formació, webinars i altres accions.

A més, els tècnics de Cambra de València resoldran tots els dubtes i necessitats que plantegen les empreses de la localitat en el seu procés de transformació i adequació a les noves tecnologies amb l’objectiu de millorar la seua visibilitat en línia i creixement del negoci.

“Estem convençuts que la transformació digital ajudarà al fet que les empreses i comerços de Godella tinguen un major negoci i cresquen de manera sostenible per a garantir la seua permanència en els seus respectius sectors d’actuació”, va explicar el regidor Juan Manuel Álamo.

Finalment, el regidor va destacar la importància de la col·laboració amb Cambra de València perquè “l’experiència dels seus tècnics i col·laboradors serà fonamental en la transformació digital dels nostres negocis locals, tan necessària en els temps que corren”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.