L’Ajuntament de Guadassuar impulsa el primer baròmetre de qualitat de serveis públics

El baròmetre permetrà al veïnat de la localitat mostrar la seua opinió sobre els serveis públics que ofereix l’Ajuntament

L’Ajuntament de Guadassuar, amb l’objectiu de poder millorar el benestar i el futur de la ciutadania, impulsa el primer baròmetre de qualitat de serveis públics per a així poder cobrir de la millor manera les necessitats del veïnat. Aquesta és una iniciativa que pretén potenciar els valors i idees de la participació ciutadana.

Per poder dur a terme el procés de consulta, les persones podran respondre al qüestionari de manera online o presencial amb enquestadors a peu de carrer. La iniciativa, organitzada des de la regidoria de Govern Obert, pretén conéixer el grau de coneixement i satisfacció dels serveis públics que s’ofereixen des de l’Ajuntament, així com les propostes que la ciutadania creu que són prioritàries.

L’enquesta estarà disponible fins al 21 d’octubre, on totes les persones residents a Guadassuar podran participar tant de manera online (www.guadassuar.es/barometre2022) com a través dels enquestadors que estaran presents als carrers de Guadassuar. Aquesta última opció permetrà tindre la valoració de diferents sectors de la població, sobretot la més adulta, qui té més complicacions per a accedir als mitjans electrònics.

Tal com ha afirmat l’alcaldessa, Rosa Almela, “ens importa molt l’opinió del veïnat respecte als nostres serveis públics oferits perquè ens agradaria poder anar millorarant perquè volem que els nostres veïns i veïnes tinguen un futur més fàcil”. Per la seua banda, el regidor de Govern Obert, Josep Martínez, anima “a participar en l’enquesta a tota la ciutadania perquè és clau per millorar el benestar del veïnat i la seua qualitat de vida”, a més afig que “per davant ens queden moltes propostes de participació, com l’Escola d’Associacions, que permetrà a les entitats locals formar-se en diferents temes”.

L’estratègia de foment i enfortiment de l’associacionisme local compta amb el suport econòmic de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València; així com amb la col·laboració tècnica de consultora social valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.