L’Ajuntament de la Pobla Llarga ha contractat a 8 persones aturades a causa de la COVID19

Els contractes tindran una durada de 2 mesos

L’Ajuntament de la Pobla Llarga, a través de la Regidoria Economia i Ocupació, va posar en marxa el passat abril una borsa d’ocupació local per contractar temporalment diferents perfils que poderen incloure’s en la brigada d’obres i manteniment. 

L’Ajuntament ha duplicat el pressupost de la borsa a causa de la problemàtica sorgida per la COVID19, per fer contractes temporals i així ajudar a pal·liar la crisi econòmica que certes famílies podrien estar sofrint. Finalment, 8 persones han començat a treballar en la Brigada d’obres i manteniment de l’Ajuntament de la Pobla Llarga fent-los contractes temporals d’una durada de dos mesos cadascun d’ells. 

 “Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Pobla Llarga hem estat preocupats des de primer moment de la crisis sanitària, de les conseqüències econòmiques que aquesta podia suposar per a les nostres veïns i veins”  comenta el Regidor de Personal Salva Ávila  “sabem que açò és sols l’inici d’un conjunt d’accions que han d’anar encaminades i dirigides a millorar la reincorporació laboral a persones que han sofert pèrdues de treball per la COVID19 i aquesta contractació pot suposar una ajuda en aquests durs moments” afirma Ávila.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.