L’Ajuntament de Massamagrell amplia el seu Bo Bebé fins als 300 euros

Les famílies de bebés amb naixement en 2021 disposen d’un mes per a sol·licitar aquestes ajudes

L’Ajuntament de Massamagrell ha publicat aquest mateix matí una nova convocatòria del seu ja conegut Bono Bebé, una ajuda per al foment de la natalitat dels bebés que van nàixer en 2021 i estiguen empadronats en el municipi.

L’extracte de la convocatòria va ser publicat ahir en el BOP i, per tant, el termini de presentació de sol·licituds queda obert des de hui, dimarts 14 de juny, fins al 14 de juliol de 2021.

“Un any més, hem augmentat el valor d’aquestes ajudes en 50 euros, passant de 250 a 300 i destinant un total de 20.000 euros a aquesta convocatòria del Bo Bebé”, remarca l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Nina Sepúlveda, regidora de Serveis Socials, afig que “l’arribada d’un nounat comporta molta despesa per a les famílies, i sent conscients d’això, des de l’ajuntament els ajudem a cobrir alguns aspectes relacionats amb l’alimentació, la cura, la higiene, la salut o la vestimenta del bebé”.

Tota la informació sobre els requisits a complir, i la sol·licitud a emplenar, es troba disponible en la pàgina web de l’Ajuntament de Massamagrell: https://www.massamagrell.es/es/noticia/bono-bebe-2

A la fi de 2022, el consistori tornarà a repetir l’acte de benvinguda als bebés que es va realitzar l’any passat per primera vegada, on se’ls farà lliurament d’un diploma acompanyat d’un detall.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.