L’Ajuntament de Massamagrell continua apostant per la nostra llengua amb l’oferta de cursos de valencià

A partir del 2 de maig s’oferirà un curs intensiu per a preparar el nivell C1


L’Ajuntament de Massamagrell, a través de les regidories de Normalització Lingüística-Aviva Massamagrell i Educació, continua apostant per la llengua valenciana i, amb motiu d’açò, ha organitzat el Curs intensiu de Valencià C1, de preparació per a les proves de la JQCV, l’EOI i la CIEACOVA.

El curs començarà el dia 2 de maig i acabarà el 22 de juny, i es realitzarà les vesprades de dilluns de 18 a 20 hores i de dimecres de 18 a 21 hores, al Centre Juvenil, ubicat a l’avinguda de Blasco Ibáñez, al costat de l’IES Massamagrell. La duració total del curs seran 50 hores, distribuïdes en 40 presencials més 10 de taller de redaccions i d’orals, i el preu són 50 euros per persona, on s’inclou la docència i un dossier de material.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica: “Des de l’Ajuntament hem sostingut diferents iniciatives per a fomentar l’ús del valencià. Les campanyes comercials en són un exemple, i ara, per altra banda, creiem que aquesta oportunitat de realitzar un curs intensiu durant quasi 8 setmanes vindrà bé a moltes persones que vulguen obtindre la titulació oficial”.

“Sabem amb certesa que el curs resultarà productiu perquè l’impartirà Sergi Hermosilla, professor de valencià de l’Escola d’Adults de Massamagrell amb el que comptem des de fa anys. A més de tindre experiència i estar qualificat, es nota que a Sergi li agrada ensenyar i l’alumnat li té estima”, comenta Araceli Munera, regidora de Normalització Lingüística.

Les persones interessades a realitzar-lo podran inscriure’s els dies 26 i 27 d’abril, de 9 a 14 hores al Centre Social, en l’Àrea de Normalització Lingüística, ubicat al carrer de Rafalell número 8 de Massamagrell, fins que s’esgoten les vacants existents.

El nombre mínim d’alumnes per a poder impartir el curs serà de 15, i el nombre màxim de 30. Per a més informació es pot contactar a través del correu electrònic gnl@massamagrell.es

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.