L’Ajuntament de Massamagrell ingressa més de 60 mil euros en ajudes per a l’educació

Aquestes ajudes corresponen al material escolar de Primària i ESO, els premis excel·lència de Batxiller i Cicles Formatius, i les escoles infantils

L’Ajuntament de Massamagrell ja ha ingressat les ajudes de material escolar a l’alumnat d’ESO i Primària que les va sol·licitar en el seu moment, i amb les quals es pretén pal·liar la despesa que fan les famílies al començament de cada curs escolar. El consistori va autoritzar el pagament d’aquestes ajudes la setmana passada i, hui dia, moltes famílies ja han pogut observar en els seus comptes l’ingrés que els correspon.

La quantitat total que s’ha destinat per a les ajudes de material escolar per a Primària ha sigut de 28.694,53 euros, i per a l’ESO, de 13.301,02 euros. També el consistori va destinar 6.000 euros a les beques excel·lència per a l’alumnat amb millor expedient de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà. A més de les dues ajudes per a les escoles infantils, una de 9.030 i una altra de 4.998 euros.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica que: “una vegada més vam demostrar el compromís que té aquest equip de govern amb l’educació. La nostra intenció és incloure en el pressupost d’enguany noves ajudes, com les destinades al transport universitari, per a continuar reforçant l’àrea d’educació entre altres”.

“Des de l’Ajuntament som conscients de la despesa que suposa per a moltes famílies la compra de material escolar a l’inici de curs. Fa anys que estan disponibles les ajudes de material per a Primària i les de l’ESO les implementem després. Es tracta d’una inversió pensant en la igualtat d’oportunitats que han de tindre els escolars” afig la regidora d’Educació, Araceli Munera.

Comenta la notícia