L’Ajuntament de Massamagrell instal·la dues noves zones biosaludables

S’han creat en les zones dels parcs Martínez Beneyto i Xaloc, al costat del Centre Reina Sofia, al costat dels elements ja existents de calistenia

El municipi compta ara amb 8 zones biosaludables

L’Ajuntament de Massamagrell ha instal·lat dos nous circuits saludables. Una al Parc Martínez Beneyto i una altra al costat del Centre Reina Sofia al carrer Xaloc. Totes dues al costat dels elements de calistenia ja existents. Amb l’objectiu d’afavorir la pràctica d’exercici físic mitjançant elements de gimnàstica que, a causa de la seua ubicació a l’aire lliure, es troben a l’abast de tots els veïns i veïnes.

Els avantatges quant a l’ús d’aquests aparells de fàcil maneig són la millora de la mobilitat. Flexibilitat, força i coordinació gràcies al treball de totes les parts del cos.

Aquests parcs, a més de contribuir a una vida més saludable. Constitueixen també espais d’oci que ajuden a socialitzar i mantindre’s així en forma d’una manera més divertida i a la disposició de tots i totes.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica que “la promoció de la salut és una labor que els ajuntaments han de dur a terme mitjançant la instal·lació d’aquests espais. Amb la condició d’acostar l’esport als seus ciutadans. Per la qual cosa continuarem ampliant a més zones del municipi i millorant les existents”.

“Encara que es tracte d’una iniciativa senzilla, la instal·lació d’aquestes zones d’esport i d’esbarjo suposen una millora de la qualitat de vida”.Afig la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda.

Amb aquestes dues noves zones biosaludables en Martinez Beneyto i Xaloc, el municipi compta ara amb 8 espais com aquests, com són els de Botànic Cabanillas, la Plaça Europa, La Graveta, C/Massalfassar, Parc Horta Nord i Jubilats Barri de la Magdalena.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.