L’Ajuntament de Massanassa llança la seua segona edició de l’Escola de Comerç

Un itinerari formatiu per al comerç local de caràcter gratuït amb classes teòriques i consultories personalitzades amb professionals en actiu.

L’Ajuntament de Massanassa torna amb una segona edició de l’Escola de Comerç de Massanassa en la qual impartirà formació al teixit comercial de la localitat.

Un itinerari formatiu per al comerç local de caràcter gratuït amb classes teòriques i consultories personalitzades a cada establiment de la mà de professionals en actiu.

Una formació que està a l’ordre del dia i que se centra en aspectes pràctics referents a posicionament web, xarxes socials, disseny, imatge i marca comercial, tècniques de comunicació amb l’ús del dayketing, així com diverses estratègies aplicades al pla de treball i de màrqueting d’un comerç local.

A més, enguany incorpora com a novetat el com poder arribar a les generacions més jóvens per a fer que compren en el xicotet comerç i no de manera en línia.

Un itinerari formatiu per al comerç local de caràcter gratuït

S’impartiran un total de deu sessions en horari de 14:30h a 16:30h entre el 7 de maig i el 6 de juny de 2024 a l’Espai Jove (Edifici Sociocultural, 1r pis). A més, els negocis participants podran disposar d’una tutoria individualitzada sobre la seua activitat amb l’objectiu de solucionar dubtes o problemàtiques a les quals s’enfronten per a aplicar els nous coneixements adquirits.

L’itinerari plantejat serà dut a terme per diferents professionals en actiu coordinats per Javier Sancho, responsable d’andanaSOLUTIONS.

Les inscripcions dels comerços interessats es gestionaran cridant a Refoça Massanassa al 96 125 15 33 o per correu electrònic a: aedl@massanassa.es

Programació de sessions:

  • 07/05 – Claus de l’evolució del comerç.
  • 09/05 – WhatsApp Business, tot en un per al comerç local.
  • 14/05 – I Google ens va fer grans SEO LOCAL amb Google MyBusiness.
  • 16/05 – Taller teòric i pràctic. El valor del disseny en la marca, usos i anàlisis.
  • 21/05 – Dissenya el que vulgues. Publica on vulgues.
  • 23/05 – Estratègies de Dayketing per al comerç local.
  • 28/05 – Connecta amb la generació Z.
  • 30/05 – Formació seleccionada per les persones participants d’esta edició.
  • 04/06 – Formació seleccionada per les persones participants d’esta edició.
  • 06/06 – Com desenvolupar el pla de treball.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.