L’Ajuntament de Mislata consciencia contra la Violència de Gènere a través dels forn de pa del municipi

Els forns de pa i les cantines dels instituts de Secundària de Mislata s’impliquen amb la Casa de la dona en la lluita contra la Violència de Gènere a través d’una campanya que reparteix 50.000 bosses de pa amb el lema “Mislata contra la violència masclista. Si l’ajudes pot”

Un any més, novembre és el mes violeta a Mislata. Des de fa dèsset, l’Ajuntament de Mislata, a través de la Casa de la dona, posa en marxa tot un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.
Amb l’objectiu de traslladar a la ciutadania el missatge “Mislata contra la violència masclista. Si lajudes pot”, la regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat, ha repartit 50.000 bosses de pa entre els forns, fleques i les cantines dels instituts de Secundària de Mislata. Una manera de“traslladar el missatge contra la violència de gènere a la *cotidianeidad dels veïns i multiplicar així el seu efecte i, per tant, el seu poder de conscienciació més enllà de les exposicions o conferències”, aclaria Carmela Lapeña, regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat.
La proposta ha tingut un excel·lent acolliment, tant per part dels propietaris dels establiments com pels seus clients, ja que queden gratament sorpresos en llegir el missatge de les bosses.
A més, una dels carrers amb major trànsit de la localitat, Miguel Hernández, i on se situa la Casa de la dona, ha començat el dia amb els tapissos de la setena edició de ‘Art al carrer’, una exposició amb temàtica i lemes al·lusius contra la violència masclista, realitzats per artistes locals i diferents associacions de la ciutat, i organitzada per l’associació de Dones Progressistes de Mislata.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.