L’Ajuntament de Mislata presenta al·legacions a la paralització del Pla Edificant

Famílies del CEIP L’Almassil, un dels centres afectats, es concentren per a reclamar l’execució de les obres

Carlos F. Bielsa: “Vull advertir de manera contundent a la Generalitat que acudirem als tribunals i on faça falta en defensa de l’educació pública de Mislata

Carlos F. Bielsa: “Vull advertir de manera contundent a la Generalitat que acudirem als tribunals i on faça falta en defensa de l’educació pública de Mislata. La qualitat en els centres d’ensenyament de la nostra ciutat, la legalitat i en contra el sectarisme institucional”

Després de conéixer-se la decisió de la Conselleria d’Educació de paralitzar les obres de millora en diferents centres educatius de Mislata. Incloses dins del Pla Edificant, l’Ajuntament de Mislata ha presentat les oportunes al·legacions davant aquesta mesura. En concret, reclama l’execució de les obres que afecten quatre centres educatius -els col·legis públics L’Almassil i Gregorio Mayans, l’IES Vaig moldre del Sol i l’Escola d’Adults. Que afecten més de 3.000 estudiants i centenars de professors i professores.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, adverteix a la Generalitat que “des del govern municipal, al costat dels col·lectius educatius, professorat, personal dels centres i famílies. Continuarem amb la defensa de l’educació pública de Mislata. La qualitat en els centres d’ensenyament de la nostra ciutat, la legalitat i en contra el sectarisme institucional”.

Així doncs, des del consistori s’exigeix a la Conselleria l’execució de diferents “actuacions necessàries” en aquests centres afectats, com són la substitució de sistemes elèctrics, repavimentació i arranjament de patis, pintura integral i reparació de clivelles, instal·lació d’ascensors o instal·lació de rampes per a millorar l’accessibilitat, reparacions en fusteria exterior, actuacions en closos perimetrals, o millores en els equipaments, entre altres.

Aquest mateix matí, mares i pares del CEIP L’Almassil al costat dels seus fills i filles, s’han concentrat a les portes del centre per a sumar-se a la reivindicació i reclamar a la Conselleria les millores que estaven projectades en el col·legi i una solució urgent a aquest greuge.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.