L’Ajuntament de Museros ajuda al comerç local en temporada de rebaixes

L’Ajuntament de Museros ha volgut ajudar als comerços locals durant aquesta temporada de rebaixes, i per a això ha realitzat una campanya en la qual ha repartit bosses de roba entre els diferents establiments del poble.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el regidor de Comerç, Juan Carrión, van ser els encarregats de visitar els comerços i entregar-los aquestes bosses el passat 10 de gener, amb l’objectiu que els comerços les repartisquen entre la seua clientela quan realitzen alguna compra en aquestes dates.

Segons Civera, “és essencial que l’administració continue estant prop del teixit comercial del nostre poble impulsant aquest tipus d’accions tan necessàries per a dinamitzar l’activitat socioeconòmica del municipi”.

Per part seua, Carrión afegia que “les temporades de rebaixes són una oportunitat d’or per a potenciar el paper dels comerços, que són un dels motors de Museros”.

Durant les últimes rebaixes d’estiu, ja es van repartir un total de 1.600 bosses de colors vistosos perquè els clients s’emportaren els seus productes. A més, també es van distribuir cartells per a col·locar en els aparadors dels comerços anunciant rebaixes, promocions i ofertes. El bon acolliment de llavors ha propiciat que la Regidoria de Comerç haja decidit tornar a dur a terme aquesta iniciativa durant la campanya de rebaixes d’hivern.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.