L’Ajuntament de Picassent presenta una variada oferta d’escoles d’estiu amb més de 700 places

Arranca el període de matriculació per a les diferents modalitats que s’ofereixen des del consistori

Oferta àmplia i variada d’escoles d’estiu per als xiquets i les xiquetes de Picassent

Amb l’arribada de l’estiu, i donada la demanda de les famílies de Picassent per ajudar a la seua conciliació. L’Ajuntament ha preparat una oferta àmplia i variada d’escoles d’estiu per als xiquets i les xiquetes de Picassent. 

L’oferta d’oci contempla les següents opcions:

L’Escola d’estiu de la Regidoria d’Educació combinarà entre les seues activitats jocs i tallers lúdics. La seua oferta contempla vora 350 places i està dirigida a l’alumnat d’entre 3 i 12 anys. Enguany, tindrà lloc al CEIP Sant Ignasi de Loiola del 25 de juny al 31 de juliol, de dilluns a divendres. Compta amb opció de menjador.

Per altra banda, l’opció més esportiva es deriva al Campus d’estiu del Poliesportiu i els cursos de natació amb jocs. Activitats esportives i piscina, amb un total de 325 places. Esta opció, dirigida a xiquetes i xiquetes d’entre 3 i 14 anys tindrà lloc al Poliesportiu Municipal. De dilluns a divendres entre l’1 i el 31 de juliol. 

I per últim, la vessant més artística de l’oferta estiuenca arriba a la Casa de Cultura, amb les 40 places que s’oferten per als Jocs de Calor. De la mà de l’Escola Municipal de Teatre, on els jocs i les arts escèniques seran les protagonistes per a xiquetes i xiquets a partir dels 7 anys entre l’1 i el 31 de juliol.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, s’ha mostrat molt satisfeta de la gran oferta proposada enguany ja que segons ha manifestat, «Des de l’Ajuntament som conscients que l’estiu és sinònim de diversió i d’oci, però, també, de conciliació per a les famílies. Per això, continuem apostant per oferir una variada i amplia oferta, amb més de 700 places on els nostres xiquets i xiquetes, de la mà d’un nodrit nombre de monitors i monitores disfrutaran a les instal·lacions municipals des de l’oci i l’aprenentatge en comú».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.