L’Ajuntament de Quart de Poblet continua les labors de condicionament dels seus centres escolars

  • S’han invertit 33.810 euros en diferents actuacions de millora de l’accessibilitat, creació de zones verdes i reparacions en diverses instal·lacions

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha emprat els mesos de confinament per a dur a terme diverses actuacions de condicionament en els centres escolars públics del municipi. En total s’han invertit 33.810 euros en diferents obres de millora de l’accessibilitat, creació de zones verdes i reparacions de diverses instal·lacions en quatre col·legis públics.

En el CEIP Villar Palasí s’ha aprofitat per a crear noves zones verdes i s’han millorat les rampes d’accés al pavelló i a les pistes confrontants per a facilitar el passe a les persones amb mobilitat reduïda. A més, s’ha condicionat tota la zona d’al voltant del pavelló, substituint la terra per una vorera de tres metres d’ample, evitant així que aquesta s’introduïsca a l’interior del recinte. Finalment, s’han realitzat xicotetes reparacions en el porxo de l’entrada de l’edifici de primària i s’han reparat les baixants l’edifici d’infantil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.